Activiteiten

 Onze vereniging heeft een aantal vaste activiteiten voor en door leden. Elk jaar hebben we een compostdag, een zaden- en stekjesruildag en een oogstfeest. Wanneer die dagen zijn en wat we precies gaan doen wordt gecommuniceerd in de nieuwsbrief. 

Elk lid helpt een aantal uren per jaar mee aan algemene onderhoudsactiviteiten zoals het snoeien van bomen, het onderhoud aan ons verenigingsgebouw, opruimen en netjes houden van de algemene delen van het moestuin-complex, enzovoort. Je bent vrij in de keuze wat je kunt en wilt doen; van cake bakken of lunch verzorgen voor de vrijwilligersgroep tot timmerwerk of snoeien en enten van fruitbomen. Gezamenlijke klussen zijn een gezellige bezigheid en met individuele, specialistische klussen komt je eigen expertise tot zijn recht binnen onze vereniging. Doe waar je het sterkst in bent en plezier in hebt. 

Meld je óók aan bij de whatsappgroep van de vrijwilligers en blijf op de hoogte!

We communiceren met elkaar via de vrijwilligers-groepsapp over de verschillende bezigheden en prikken data wanneer we ze gaan uitvoeren. Stuur een mailtje naar [email protected] met je naam en telefoonnummer en je ontvangt een link naar onze besloten whatsapp-groep “aa-tuinen vrijwilligers”. 

Eenmalige activiteiten

Heb je een idee voor een specifieke activiteit of workshop voor de leden van de vereniging? Overleg dan je plan met het bestuur om te kijken wat mogelijk is en in hoeverre we kunnen